Libersy Veelgestelde vragen

Al is het nog zo eenvoudig om dit boekingsysteem te gebruiken, eventuele vragen hopen we hieronder te beantwoorden. Staat hij er niet tussen, stuur een email met uw vraag naar onze helpdesk.

 • Zijn mijn persoonlijke gegevens vertrouwelijk?
  Ja, natuurlijk! Uw persoonlijke gegevens zijn enkel beschikbaar voor de bedrijven waarbij u boekt. Libersy respecteert u privacy
 • Is het mogelijk om een afspraak te wijzigen of af te zeggen?
  Ja. Vooralsnog dient u telefonisch of via email contact op te nemen met het bedrijf. Binnenkort kunnen klanten inloggen om aspraken te wijzigen. Evt annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing.
 • Hoe weet ik of de afspraak definitief is?
  Wanneer u een e-mail met daarin de bevestiging van uw afspraak krijgt, zijn zowel u als een medewerker vastgelegd voor dat tijdvak. Wanneer om wat voor reden dan ook de medewerker een afspraak moet annuleren, krijgt u een e-mail en het bedrijf kan u bellen op het door u ingevulde telefoonnummer om de afspraak opnieuw in te plannen.
 • Wat zijn de juridische verplichtingen bij het maken van een afspraak?
  Boekingen via dit systeem volgen dezelfde regels als bij een telefonische of mondelinge afspraak waarbij normale fatsoensnormen gelden. Bij het boekingsproces actief geaccepteerde boekings- en betalingsvoorwaarden zijn tevens van toepassing.